Banky.cz Články

Články - strana 61

REKLAMA

3 tipy, jak získat hypotéku bez úspor

31.10.2020 Hypotéka

Hypotéka bez úspor je sen spousty mladých lidí. Právě oni totiž často ještě nemají naspořených dost peněz na to, aby mohli zaplatit 10 % a víc z ceny nemovitosti. A přestože oficiálně většina poskytovatelů takovou možnost přímo nenabízí, existují způsoby, jak hypotéku bez úspor získat.

Jak probíhá čerpání hypotéky na výstavbu a na koupi nemovitosti

31.10.2020 Hypotéka

Jaké jsou podmínky čerpání hypotéky? Kolik na něj mám času? A jak je to s nedočerpáním půjčky? To jsou jedny z nejčastějších otázek, které souvisí s vyplácením peněz z hypotečního úvěru. Odpovědi na ně obvykle závisí na účelu půjčky a dalších okolnostech. Podívejte se tedy, jak probíhá čerpání hypotéky v konkrétních případech.

Nejvyspělejší technologie u pneumatik

Pilot Alpin 5: jedna z technologicky nejvyspělejších zimních pneumatik značky Michelin

Komerční banka je lídrem v otevřeném bankovnictví

Současná koronavirová situace akcelerovala zájem o digitalizaci a online řešení. Řada společností využívá této příležitosti k transformaci svého byznysu, nebo rozjezdu úplně nového – postaveného na vzdáleném přístupu. S tím souvisí i poptávka firem po otevřeném bankovnictví.

Jak na zasíťování pozemku: Elektrická přípojka

29.10.2020 Reality

Koupili jste si nezasíťovaný pozemek pro stavbu RD a nyní Vás čeká budování přípojek? Poradíme, jak k pozemku přivést elektřinu, vodu, kanalizaci a plyn. Krok po kroku od projektové dokumentace, přes územní souhlas až po realizaci a předání stavby.

Bankovní pobočky využívá stále méně lidí. Dávají přednost on-line bankovnictví

28.10.2020 Běžný účet

Jen 3 % lidí. Tak málo jich v České republice nevyužívá on-line bankovnictví. Ukázal to průzkum České bankovní asociace. Ještě před dvěma lety přitom bylo uživatelů internetového a mobilního bankovnictví „jen” 82 %. Tedy o 15 procentních bodů méně než nyní.

Jak se vyrábí pneumatiky Michelin Alpin 5?

Seznamte se s vyspělými technologiemi pneumatiky Michelin Pilot Alpin 5!

Skupina Uniqa dokončila převzetí společností Axa a stala se pětkou na trhu

26.10.2020 Pojištění

Plánované převzetí společností Axa rakouskou skupinou Uniqa je u konce. Spojení, které bylo oznámené letos v únoru, v polovině října schválily všechny potřebné úřady

Hypotéka a rozvod: 3 možnosti, jak se po rozvodu vypořádat s hypotékou

25.10.2020 Hypotéka

Každý rozvod je nepříjemná a složitá záležitosti. Tím spíš, když při rozvodu řešíte i hypotéku. Existují ale ověřené způsoby, jak si s touto situací poradit. Podívejte se na ně.

Jak na druhou hypotéku: 3 situace, kdy ji využijete

25.10.2020 Hypotéka

Splácíte jednu hypotéku a chcete si vzít další? Nemusí to být takový problém, jak se na první pohled zdá. Banky totiž podobný postup povolují. Má ale svá specifika. Podívejte se tedy, jak druhou hypotéku získat a kdy dvě hypotéky využijete.

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena