Banky.cz Články

Články - strana 63

REKLAMA

Lákavý podzim u studentských účtů: slibují odměny až 1 500 korun

30.9.2020 Běžný účet

Přestože je začátek letošního školního roku kvůli koronavirové pandemii dost specifický, jedno se nemění – banky přichystaly řadu speciálních akcí pro studenty. Za založení účtu tak můžou získat až 1 500 korun. A k tomu další výhody studentských účtů.

Jak se správně pojistit, když pronajímáte byt

28.9.2020 Pojištění

Pronájem bytu nebo domu znamená na jednu stranu jistý výdělek, na stranu druhou je to vždy určitý risk. Svůj majetek totiž svěřujete lidem, které většinou moc neznáte. Je proto rozumné přemýšlet o kvalitním pojištění.

Hypotéka na koupi a rekonstrukci nemovitosti: jak funguje a na co si dát pozor

26.9.2020 Hypotéka

Nechcete dávat mnoho milionů korun za nákup novostavby? Řešením je koupit starší dům a opravit ho podle svého. I na to ale potřebujete dost peněz. S jejich získáním vám pomůže hypotéka na koupi a rekonstrukci nemovitosti. Podívejte se, jak funguje.

8 rad, jak si půjčit peníze a neprodělat

23.9.2020 Půjčka

Pořádně si všechno promyslet. Tak zní základní pravidlo pro případy, kdy řešíte, jak si půjčit peníze. Musíte si dát navíc pozor, abyste nenaletěli a neskončili v nesplatitelných dluzích. Připravili jsme proto 8 rad, které vám pomůžou, aby vás půjčka nezruinovala.

O jaké hypotéky je největší zájem? Vedou ty s dlouhou fixací

21.9.2020 Hypotéka

Hypotéky s dlouhou fixací. Takový je aktuální hit hypotečního trhu. Právě o tento typ půjčky na bydlení je totiž v současnosti největší zájem. Ukazují to alespoň data České národní banky. Důvod je jednoduchý – často u nich získáte výhodnější úrok než u kratších fixací.

Jak na darování nemovitosti s hypotékou? Existují 3 řešení

18.9.2020 Hypotéka

Příliš komplikované. Nebo dokonce nemožné. Tak vnímá darování nemovitosti s hypotékou řada lidí. Ve skutečnosti ale není o moc složitější než darování jakékoliv jiné nemovitosti.

Investujete opravdu chytře?

Kdo by při svých investicích nechtěl postupovat efektivně, obezřetně, úspěšně – jednoduše řečeno chytře? Chytré investování není o robotickém obchodování, spekulování s pákovými obchody nebo o hledání možností jak obelstít trh. Jedná se o systém pravidel vyvinutý na základě zkušeností a analýzy stovek tisíců transakcí společnosti CYRRUS, která si klade za cíl chránit klientské investice a zajistit jejich dlouhodobě udržitelné zhodnocení.

Vláda připravuje alternativu k penzijnímu spoření – účet dlouhodobých investic

16.9.2020 Spoření

Zajistit se na důchod pomocí investic a ještě využít daňové odpočty. Přesně to má zájemcům nabídnout účet dlouhodobých investic, který se může na trhu objevit už v roce 2022. Návrh zákona, který s touto novinkou počítá, schválila vláda koncem srpna. Má ale i odpůrce.

Která EET pokladna je pro vás jako živnostníka nebo podnikatele ta nejlepší?

Zorientujte se na trhu EET pokladen. Poradíme vám nejlepší dostupné řešení pro vaše podnikání, ale i to, čemu se zdaleka vyhnout.

Pojištění elektroniky: na co si dát pozor při pojištění mobilu a notebooku

14.9.2020 Pojištění

Mobilní telefony a počítače jsou téměř neodmyslitelnou součástí našich životů. Stačí ale malá nehoda a z drahého zařízení je hromada součástek. A proto je tu pojištění mobilu nebo notebooku. Díky němu získáte peníze na nákup nového vybavení. Podívejte se, jak pojistka funguje a na co si dát pozor.

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena