Banky.cz Články Komerční sdělení

Komerční sdělení - strana 5

REKLAMA

Jak poznat výhodnou půjčku od nevýhodné?

Půjčky můžeme rozdělit na bankovní a nebankovní. Každá má svá specifika, výhody a nevýhody. Vždy je ale klíčové především to, jakého si zvolíte poskytovatele. Pokud budete vědět, na co si dát pozor, výběr finančního produktu nakonec nebude vůbec složitý.     

Znáte tato pravidla investování? Pomohou vám k lepším výsledkům

Investování finančních prostředků do výnosnějších aktiv je stále populárnějším způsobem, jak ochránit úspory před inflací a majetek naopak reálně zhodnotit. Jde nicméně o činnost, která vyžaduje pokročilé znalosti a osvojení základních pravidel. Jak tedy postupovat, abyste dosáhli nejlepších výsledků?

Potřebujete ve firmě integrovaný komunikační systém? Objevte NFON na míru

Rádi byste ve firmě používali moderní VoIP telefonii, ale běžná řešení vám z různých důvodů nevyhovují? Přečtěte si, jaké možnosti vám nabízí cloudová telefonie od firmy NFON.

Trinity Bank opět zvyšuje úrokové sazby. Nyní na spořicím účtu 2,58 % ročně

Trinity Bank aktuálně nabízí nejvyšší úročení na spořicím účtu na trhu. Reagovala tak na prudké zvýšení sazeb České národní banky a již po několikáté zvýšila sazbu na spořicím účtu na 2,58 % p.a.

5 signálů, jak poznat spolehlivého poskytovatele půjček

Věděli jste, že Češi patří na chvost Evropské unie, co se finanční gramotnosti týká? Vlastně pak ani není divu, že se u nás stále daří takzvaným úvěrovým predátorům – společnostem, které půjčí téměř komukoli, včetně dlužníků, a za podmínek, které jsou pro tyto spotřebitele víc než nevýhodné. Sepsali jsme 5 signálů, podle kterých poznáte, že máte tu čest s (ne)spolehlivým poskytovatelem půjček.

Desátý ročník ankety Broker Roku vyhrála společnost XTB

Hlasování široké veřejnosti rozhodlo o nejoblíbenějším a nejuznávanějším brokerovi v České republice za rok 2021. Stala se jím společnost XTB, která tak obhájila své prvenství z předchozího ročníku. Svůj hlas jí dalo nejvíce investorů a traderů z celkových 8 563, kteří se ankety zúčastnili. Oficiální vyhlášení vítězů proběhlo v rámci investiční a tradingové konference MoneyExpo Online 2021. Soutěž již 10. rok organizuje společnost Financial Progress Group a. s. 

BankID: digitální klíč, který odemyká cestu k novému byznysu

BankID umožňuje klientům ověřit totožnost, a získat tak snadný přístup k on-line službám veřejné správy veřejné správy i komerčních subjektů. 

Blíže digitalizaci: KB propojila firemní karty s Fidoo

KB spojila síly s Direct Fidoo, aby usnadnila klientům digitalizaci. Nyní jako jediná banka nabízí připojení karet přímo do aplikace Fidoo.

Zrychlené SEPA a zahraniční platby si klienti KB oblíbili

Zrychlené SEPA platby nabízí Komerční banka od loňského května, zahraniční platby od listopadu. Jako jediná systémově významná banka v ČR.

Kapesné pro děti: Kdy s ním začít a kolik peněz dětem dávat?

Naučte děti hospodařit díky kapesnému. Mladším dětem stačí prasátko, pro větší se hodí dětský účet. Poradíme, kdy s kapesným začít a kolik peněz dávat.

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena