Banky.cz Články Komerční sdělení

Komerční sdělení - strana 6

REKLAMA

5 jednoduchých kroků, jak začít investovat na burze

Láká vás investování do cenných papírů, ale nemáte s finančními trhy žádné zkušenosti? Pak právě pro vás jsme sepsali článek s pěti jednoduchými kroky, které stačí absolvovat, abyste svou první akcii mohli vlastnit.

5 tipů, jak ušetřit na havarijním pojištění

Autonehoda může potkat i toho nejlepšího řidiče. Proto je vhodné si kromě povinného ručení sjednat také havarijní pojištění. Pokryje vám škody, které si sami způsobíte na vlastním autě. Jde však o výdaj navíc, kterému se většina motoristů stále snaží vyhnout. Poradíme vám, jak na havarijním pojištění ušetřit. 

Filatelie jako příležitost pro začínající i zkušené investory

Poštovní známky si dlouhodobě udržují svou hodnotu, a představují tak nejen klasické hobby, ale i zajímavou investici. Nejčastěji se filatelii věnují senioři, ale také mládež a hlavně generace středního věku – ta právě z investičních důvodů.

Představujeme Microsoft 365

Vše, co milujete, a ještě něco navíc. Tak by se dal popsat balíček Microsoft 365, který jste dosud znali pod názvem Office 365. Jaké jsou jeho výhody, co všechno umí a jaké služby nabídne? Na dalších řádcích se mu mrkneme na zoubek.

Kuchyně na splátky aneb jak financovat rekonstrukci kuchyně

Stejně jako rostou počty nových hypoték, objevují se rekordní čísla v počtu nárůstu financování rekonstrukcí. Za tímto trendem financování renovací stojí dva hlavní důvody. Prvním z nich je, že lidé zůstávají doma. Pracují z domova, pečují o děti nebo o své blízké, a v době pandemie nemohli navštěvovat sportovní, kulturní ani společenské akce. Druhým důvodem je bezpochyby zpomalení výstavby nových bytů a domů. Na vině je odliv stavebních dělníků z východních zemí v souvislosti s pandemickou situací ve světě. Lidé se proto soustředí na koupi starší nemovitosti a následně se pouští do rekonstrukce sami. Pokud však špatně zvolí financování celé rekonstrukce, může se stát sen o nové kuchyni či koupelně opravdovou noční můrou.

Prémiové jízdní vlastnosti, paket, i skutečná hodnota

Nová generace Subaru Outback je příkladnou ukázkou evoluce. Zachovává si vlastnosti, které z něj udělaly ikonu kategorie crossover, a současně přidává všechny nové technologie, jež na moderních autech tak milujeme. 

Založení firmy v době covidové: Jak na to?

Přemýšlíte, že byste si založili firmu, ale nevíte, jak na to? Poradíme vám, kam zajít, co vyplnit a na jaké výdaje se připravit. Založte si firmu jednoduše a rychle, ať můžete svůj nápad začít zpeněžovat.

Komerční banka přináší bezpečnější obchodování přes we.trade

V době ekonomických nejistot se situace mění ze dne na den. We.trade zajistí zaplacení zakázky či profinancování odložené splatnosti.

Chytrý domov ve vašich rukách

Téměř každá domácnost se potýká s prachem či viry v ovzduší. To má však za následek různé choroby nebo i dýchací obtíže. Jenže jak proti tomu bojovat? Může se to zdát jako nemožné, ale virů a bakterií se dá zbavit rychle a efektivně.

Ještě tisknete postaru? Jde to chytřeji a levněji

Tisk jako služba. HP představilo novinku, díky které můžete doma tisknout až o 70 % levněji.

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena