Pojištění - strana 5

REKLAMA

Bonus k životnímu pojištění? Až půl milionu navíc za trvalé následky

1.11.2021 Pojištění

Lepší podmínky zaručující vyšší odškodnění a přitom za stejnou cenu. S takovou nabídkou životního pojištění přišly v minulých týdnech dvě pojišťovny. Jejich klienti tak mohou získat statisíce korun navíc.

Uniqa pojišťovna dokončila sloučení s Axou. A je číslem 5 na trhu

13.9.2021 Pojištění

Hotovo, Uniqa pojišťovna už je pátým největším pojistitelem na českém trhu. Rozhodlo o tom spojení s Axa pojišťovnou a Axa životní pojišťovnou. Uniqa díky tomu převzala 800 000 jejich klientů. A svůj tržní podíl navýšila na skoro 8 %.

Pojišťovny už vyplatily 1 miliardu za škody po tornádu

16.8.2021 Pojištění

Pojišťovny už vyřídily přes 45 % škod po silných bouřkách a řádění tornáda na jižní Moravě. Zatím vyplatily 1,1 miliardy korun. Celkově ale počítají s tím, že lidem zaplatí zhruba 5x tolik.

Zájem o pojištění nemovitostí rekordně roste. Kvůli tornádu

19.7.2021 Pojištění

Škody za víc než 15 miliard korun. I to je následek nedávných bouří a tornáda, které se prohnalo jižní Moravou. Kromě škod na zdraví i životech a zničených domů či aut měli ještě další důsledek. Prakticky hned po těchto tragických událostech si lidé začali sjednávat nové pojistky.

5 tipů, jak správně pojistit dítě

21.6.2021 Pojištění

Pojištěný už od narození. I to je případ některých dětí, jejichž rodiče podlehnou nátlaku pojišťovacích agentů v porodnici. Nejen, že taková pojistka přichází zbytečně brzo, ale může být nevýhodná.

Pojistka proti Covidu? Pojišťovny hlásí nové možnosti

24.5.2021 Pojištění

Už víc než rok je tu s námi pandemie koronavirové nemoci COVID-19. A spolu s ní také omezené cestování a řada rizik, které na nás doma i ve světě číhají. Nezapomínají na ně ani pojišťovny. Některé z nich proto nedávno představily nové produkty – týkají se nejen cestování, ale i očkování proti COVID-19.

Špatně nastavené podmínky? Najdete je u 4 z 10 pojistek domácnosti a nemovitosti

26.4.2021 Pojištění

Téměř každá druhá. Takový je poměr pojistek s nevyhovujícími podmínkami u pojištění domácnosti a nemovitosti. Vyplývá to z údajů, které nedávno zveřejnila pojišťovna Slavia. Skoro u poloviny majetkových pojistek tak hrozí, že lidé dostanou v případě škody méně peněz, než potřebují.

Pojištění odpovědnosti pro podnikatele: proč na něj myslet a jak ho nastavit

29.3.2021 Pojištění

Běžně na něj myslíme při cestách do zahraničí. A také v souvislosti s naším bydlením. U podnikání na něj ale zapomínáme. Řeč je o pojištění odpovědnosti. Dokáže vás ochránit i před mnohamilionovými škodami a pomůže vám také v případných sporech s klienty.

Jak vypadal pojistný trh v roce 2020? Rostla výše pojistek i počet podvodů

8.3.2021 Pojištění

Rosteme koronaviru navzdory. Taková byla loni situace v řadě oblastí pojistného trhu. Vyplývá to alespoň z dat, která zveřejnila Česká asociace pojišťoven. Podle jejích údajů se loni zvýšil celkový objem pojistného o 3,6 %.

Hledáte pojištění auta, domácnosti nebo na cesty? Myslete i na asistenční služby

8.2.2021 Pojištění

Pomoc s odtahem auta, zajištění instalatéra nebo například vyhledání lékaře v zahraničí. S tím vším vám pomůžou asistenční služby. Najdete je u celé řady pojištění. Přesto je lidé využívají mnohem méně, než by mohli.

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena