Banky.cz Články Komerční sdělení Banka CREDITAS spouští nový dětský účet Junior

Banka CREDITAS spouští nový dětský účet Junior

Hledáte výhodný první účet pro své děti? Přečtěte si o novém účtu, který děti a studenty naučí, jak správně hospodařit s financemi. 

REKLAMA

Snadné založení účtu

Hledáte první dětský účet, který byste mohli snadno založit svému potomkovi? Pak právě vám nabízí Banka CREDITAS nový Richee účet Junior – produkt určený dětem a studentům. Založíte ho jednoduše na kterékoliv pobočce, kde předložíte doklad svůj i svého dítěte.

  • Pro děti ve věku 6 až 14 let založíte běžný účet jako zákonný zástupce s jejich rodným listem.
  • Mladí ve věku 15 až 17 let si mohou účet zřídit sami nebo také s asistencí zástupce po doložení občanského průkazu.

Bez zbytečných poplatků

Velkou výhodou je, že veškeré služby spojené s účtem Richee Junior jsou zcela zdarma. Nemusíte se proto bát žádných skrytých poplatků. Co vše spadá do bezplatných služeb?

  • založení, vedení i zrušení účtu
  • příchozí a odchozí platby v ČR, založení a vedení debetní karty
  • výběr ze všech bankomatů z různých bank, i v zahraničí
  • vedení internetového bankovnictví, multibankovní aplikace v telefonu
  • elektronický výpis z účtu, zaslání výpisu e-mailem

Jednoduchá správa přes internet

Naše děti dnes ovládají technologie mnohdy lépe než my sami. Nebudou mít proto problém spravovat svůj elektronický bankovní účet. Mají na výběr internetové bankovnictví, ale i mobilní aplikaci. Prostřednictvím internetu budete mít vy i vaše dítě přehled o veškerých výběrech i zůstatcích. Snadno dětem zřídíte debetní kartu. A už se jim nikdy nestane, že by neměly na zaplacení stravného v jídelně nebo jiných poplatků, a to nejen ve škole. Platit mohou nejen převodem či kartou, ale také svým chytrým telefonem nebo hodinkami.

Mobilní aplikace je plná překvapení

Aplikace Richee přináší spoustu výhod nejen dětem, ale i vám. Můžete v ní na jednom místě bezpečně spravovat všechny své bankovní účty, a to i ty, které máte vedeny u jiných bank. Přehledně v ní vidíte veškeré své příjmy a výdaje, které můžete jednoduše srovnávat s pohyby na účtu za předcházející týdny a měsíce. Děti budou mít přehled o svých penězích a mohou využívat platby a výběry z jakéhokoliv bankomatu. A nepochybně vás potěší, že stažení aplikace i její provoz jsou bez jakýchkoli poplatků.

Kromě běžného účtu Richee Junior, který Banka CREDITAS nabízí od 6 let, můžete dětem sjednat také spořicí účet. Ten můžete založit již krátce po narození dítěte – jakmile dostanete jeho rodný list.

Rodičovský dohled zaručen

Nemusíte se bát, že by vaše děti hospodařily s penězi zcela bez dozoru. Nad vším můžete mít dohled a dostatečnou kontrolu prostřednictvím internetového bankovnictví nebo aplikace Richee. Pohyby na dětském účtu si můžete kdykoli zkontrolovat a ihned zjistíte, za co vaše děti nejčastěji utrácí a zda to s nákupy nepřehání. Pokud by taková situace nastala a domluva nepomáhala, můžete na dětském účtu snížit měsíční limit.

Naučí děti hospodařit s penězi

Dětský účet neslouží jen k ukládání a vybírání financí. Má i svou edukativní složku, protože naučí vaše děti finanční gramotnosti. Budou schopné bezpečně hospodařit s vlastními penězi, ať už půjde o jejich vlastní příjmy za brigády, nebo o kapesné z vaší peněženky. Také se brzy naučí, jak si našetřit a finančně se osamostatnit. A vy budete mít jednodušší cestu, jak jim bezhotovostně předávat měsíční kapesné nebo nepravidelné finanční dárky.

REKLAMA

KOMENTÁŘE k článku Banka CREDITAS spouští nový dětský účet Junior

Přidejte nový komentář

Pozor na měsíční limit , Komentoval(a): Pavel

16.6.2020 13:08:10
Nechal jsem se nachytat a nyní lituji. Pokud vložíte na dětské účty od Creditas nějaké peníze, tak se k nim už jen tak nedostanete. Je zde nastaven max. měsíční limit odstupňován podle věku dítěte. Např. dítě do 10-ti let věku má měsíční limit 2.000,-Kč. Takže pokud si bude chtít dítě např. něco koupit v částce 24.000,-Kč, tak se k této částce dostane přesně po roce, tj. 12x 2.000,-Kč. Bohužel tento limit nemůže navýšit ani jeho zákonný zástupce!!!
Což je velmi nepraktické a víceméně je to pouze blokování peněz dětí. Nyní u Creditas tento jejich výplod musím zrušit.

Přidejte nový komentář

Mohlo by vás zajímat

Fond NEMO je nově v režimu dlouhodobého investičního produktu

Lokální investiční nemovitostní fond NEMO je nově v režimu dlouhodobého investičního produktu neboli DIP. Klientům tak nabízí další alternativu k existujícím penzijním fondům a doplňkovému penzijnímu spoření. Stát chce nově podporovat zodpovědné občany, kteří se nebudou spoléhat pouze na státní důchodový systém. 

Kam investovat peníze v roce 2024

Rozhodování o tom, kam investovat peníze, je důležitou součástí správy osobních financí a může otevřít cestu k finančnímu zabezpečení a růstu majetku.

Chtějte erudovaného a současně přívětivého pojišťovacího poradce

Když člověk řeší otázky spojené s pojištěním, je důležité mít na blízku někoho, na koho se může spolehnout – nejde totiž o nic menšího než o ochranu milionových hodnot v oblasti majetku, života a zdraví. Profesionálně vyškolený a empatický poradce dokáže ušetřit spoustu času a starostí.

Nejlepší pojišťovací poradkyně na světě je z České republiky

Skutečný zájem o klienta a zároveň inovativní přístup k partnerství s ním – to hodnotí prestižní mezinárodní soutěž Global Advisor Excellence Contest, které se účastní více než 160 000 pojišťovacích poradců skupiny Generali. Tuto obrovskou konkurenci za sebou nechala Jana Šestáková z Generali České pojišťovny. Dokázala, že umí nejlépe reagovat na vyvíjející se potřeby klientů a zároveň jako poradce dokáže efektivně využívat dostupné digitální nástroje.


Obliba privátních značek i slevových kuponů stále roste – jedná se o způsoby, jak čeští spotřebitelů bojují s inflací

Prodeje spotřebního a rychloobrátkového zboží privátních značek v České republice stoupají – v současnosti tvoří celou čtvrtinu celkového trhu. Navíc téměř tři ze čtyř spotřebitelů plánují kupovat privátní značky i po stabilizaci ekonomiky, vyplývá z průzkumu provedeného společností Promo-Codes. Oblibě se také čím dál více těší slevové kupony a propagační kódy.

Z naší bankovní poradny

Pojmy ve slovníku

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena