Banky.cz Články

Články - strana 115

REKLAMA

Prémiové jízdní vlastnosti, paket, i skutečná hodnota

Nová generace Subaru Outback je příkladnou ukázkou evoluce. Zachovává si vlastnosti, které z něj udělaly ikonu kategorie crossover, a současně přidává všechny nové technologie, jež na moderních autech tak milujeme. 

Ještě tisknete postaru? Jde to chytřeji a levněji

Tisk jako služba. HP představilo novinku, díky které můžete doma tisknout až o 70 % levněji.

Víc než 3 000 000 smluv. Stavební spoření je opět nejpopulárnější

5.4.2021 Spoření

Když spoření, tak stavební! Zhruba tak se dá shrnout názor většiny lidí. Prokazují to alespoň průzkumy. Podle březnového Barometru obliby spoření, je právě „stavebko” nejpopulárnějším spořicím produktem na českém trhu. Preferuje ho 57 % lidí.

Posíláte produkty poštou? Dobré balení vám může zvýšit prodej

V posledních letech, a především měsících rapidně roste celý e-commerce sektor. Kdo neprodává přes e-shop, ten už většinou jen počítá ztráty. Současná situace donutila spoustu firem a živnostníků, kteří svůj byznys dosud stavěli na kamenných prodejnách a kontaktu se zákazníkem, přesunout své podnikání do online prostředí a začít prodávat přes e-shop. Posílání produktů bez přímého kontaktu se zákazníkem ale má svá úskalí. My vám proto poradíme, jak tato úskalí přetvořit ve svou výhodu.

Analytici otočili a čekají zlevnění hypoték. Kvůli koronaviru i ropě

30.3.2020 Hypotéka

Ani ne do půlky března. Tak dlouho vydrželo analytikům přesvědčení, že úrokové sazby hypoték letos porostou. Prudké šíření koronaviru COVID-19 ale táhne dolů akciové trhy. A s nimi i mezibankovní sazby, od kterých se mimo jiné odvíjí úroky hypoték. Dá se proto čekat, že brzy přijde další vlna zlevňování hypotečních úvěrů.

Koronavirus útočí na akciové trhy. Podle některých scénářů může přinést i ekonomickou krizi

Prázdné regály v obchodech, zrušení veřejných akcí nebo povinná karanténa nejsou zdaleka jedinými dopady pandemie koronaviru COVID–19. Její rychlé šíření ve světě se projevuje také na investicích. Někteří odborníci se dokonce obávají, že urychlí příchod světové ekonomické krize. Většina analytiků je ale klidná.

Elektřina zdražuje. Kdo si ročně připlatí o tisícovku více a jak to bude s cenami plynu?

Elektřina letos podraží. Rozhodně se ale nejedná o několikaměsíční výhled a o několikakorunové zdražení, někteří navýšení pocítí už v březnu a v ročním zúčtování je nepotěší až tisícovka navíc. Kteří dodavatelé zdraží a koho se nové ceny dotknou nejvíce?

KB nabídne jednodušší evropský obchod přes we.trade

Spojení s we.trade plánuje Komerční banka v příštím roce. Poslední dobou jsme ze všech stran konfrontováni nepříznivými zprávami o nastupující hrozbě ekonomické recese a s tím souvisejícím ochlazením průmyslové produkce ve státech závislých na exportu. V takovém období nabývají na významu otázky, jakým způsobem si zajistit zaplacení zakázky. 

Velké porovnání hypoték – srpen 2019

26.8.2019 Hypotéka

Průměrná úroková sazba hypoték dosáhla v srpnu dalšího minima. Pětiletý fix lze pořídit již od 2,22%. Růst cen nemovitostí zpomalil. Je nyní ten správný čas pro koupi nemovitosti?

Půjčka na Vánoce je velkou hrozbou. Co dělat, když je ale nutná?

Zadlužit se kvůli vánočním dárkům není dobrý nápad. Prožijete sice hezké svátky, ale v novém roce se vám bude vaše rozhodnutí vracet jak bumerang, každý měsíc budete muset splácet dluh, který se vás může zuby nehty držet až do příštího Štědrého dne. Jenže občas se Vánoce bez půjčky prostě neobejdou. Co v takové situaci dělat?

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena