Banky.cz Články Komerční sdělení

Komerční sdělení - strana 16

REKLAMA

Vyberte si svého osobního bankéře a nechte ho pracovat za Vás!

Prestižní anglický finanční deník možná našel lék na depresi z klesajících úrokových sazeb na spořících účtech nebo termínovaných vkladech. Vyhlásil soutěž pro své čtenáře. Každý si může zdarma vybrat prostřednictvím databáze svého odborného poradce na investice a zároveň vyhrát 1000 liber do začátku. 

Pojišťovna AXA nabízí skutečně zajímavé produkty

Ač je AXA pojišťovna na českém trhu teprve od roku 2008, již si právem vybudovala postavení jednoho z lídrů ve svém oboru. Patří do celosvětově největší skupiny pro finanční zabezpečení a disponuje pobočkami v řadě zemí. Především se ale snaží poskytovat svým klientů opravdu kvalitní služby na evropské úrovni.

Nenechte se napálit nejvýhodnějším hypotečním úvěrem

Rozhodnete-li se vzít si z důvodu nepříznivých finančních podmínek hypoteční úvěr, nezapomeňte si uvědomit, jak velkou zodpovědnost na sebe tímto krokem připoutáte. Příslib úvěru a vidina brzkého bydlení ve „vlastním“ často lidi připravuje o objektivní zvážení všech kladů a záporů takovéhoto kroku.

Penzijní reforma se blíží. Co přinese?

Dlouho připravovaná reforma penzijního systému v ČR již brzy vejde v platnost. Mezi odborníky a veřejnými činiteli má jak své příznivce, tak odpůrce. Co vlastně přinese?

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena