Pojištění - strana 9

REKLAMA

Hlavní sezona dopravních nehod je tu. Připravte se na ně s havarijním pojištěním auta

6.11.2019 Pojištění

Míň světla a víc zvěře okolo silnic. To jsou hlavní důvody, proč každoročně na podzim roste počet nehod. I při běžné srážce se zvířetem přitom hrozí škody za statisíce korun. A pokud je nechcete platit ze svého, neobejdete se bez správně nastaveného havarijního pojištění auta.

Pojištění dětí: Myslete na vážné úrazy, onemocnění i na sebe

23.10.2019 Pojištění

O pojištění dětí někdy přemýšlel snad každý rodič. Jenže s jeho výběrem a správným nastavením mají lidé často problémy. Podívejte se proto, čemu se při sjednávání pojistky vyhnout a na co naopak nesmíte zapomenout.

Životní pojištění má jen polovina Čechů. Podívejte se, proč si ho sjednat a jak ho nastavit

7.10.2019 Pojištění

Daleko za zahraničím. Taková je situace v České republice z pohledu životního pojištění. Zatímco například v Německu ho má skoro každý, v Česku je to jen necelá polovina lidí. Správně nastavená pojistka přitom dokáže usnadnit i nejtěžší situace. Podívejte se, kdy životní pojištění sjednat a jak ho nastavit.

Za cestovní pojištění lidé letos platili víc než loni. I kvůli připojištění sportů

4.10.2019 Pojištění

Více peněz než loni zaplatili letos v létě za cestovní pojištění lidé, kteří vyrazili na dovolenou do zahraničí. Zatímco loni je pojištění na cesty vyšlo v průměru na 1 817 korun, letos v létě to bylo o 23 korun víc. Spolu s tím přibylo i pojistných událostí, které lidé z dovolené nahlásili.

5 věcí, které nesmí chybět v pojištění nemovitosti

11.9.2019 Pojištění

Před několika dny se Českou republikou přehnalo několik přívalových lijáků. Nechaly za sebou vytopené sklepy a vodou a bahnem poničené domy. A škody za stovky tisíc korun. Správně nastavené pojištění nemovitosti vám naštěstí s jejich likvidací výrazně pomůže. Podívejte se proto, na co musí myslet.

Jak na pojištění čelního skla u auta 2: Naučte se sklo pojistit co nejvýhodněji

23.8.2019 Pojištění

Za pár set korun ročně ušetřit i desetitisíce, které byste zaplatili v autoservisu. To je hlavní důvod, proč si pořídit pojištění čelního skla. Nedávno jsme si proto vysvětlili, kdy a komu se vyplatí. Nyní je ale před vámi ještě zásadnější otázka: jak správné pojištění skla vybrat. Pomůže vám s tím několik základních tipů.

Jak na pojištění čelního skla u auta 1: Podívejte se, komu se vyplatí

3.8.2019 Pojištění

Stačí trocha smůly, kamínek s průměrem sotva 2 milimetry a škoda za 10 000 korun (a klidně i víc) je na světě. I tolik stojí výměna skla u auta. Řešením je pojištění čelního skla. Dokáže vám totiž ušetřit dost peněz. Ne každý ho ale potřebuje. V prvním díle našeho miniseriálu si proto ukážeme, kdy po pojištění skla sáhnout.

Změna povinného ručení: 5 případů, kdy můžete dát výpověď a změnit pojišťovnu

31.5.2019 Pojištění

Stovky korun ročně. A tisíce korun za celou dobu trvání pojištění. Tolik vám dokáže ušetřit změna povinného ručení. Přesto na ni spousta motoristů zapomíná. Stačí přitom jen porovnat nabídky a ve správnou chvíli pojišťovnu změnit.

Životní pojištění k hypotéce

4.7.2018 Pojištění

Nabízí Vám banka slevu z úrokové sazby za sjednání pojištění schopnosti splácet? Na první pohled lákavá nabídka se nemusí vždy vyplatit. Pojďme se blíže podívat na jednotlivé druhy připojištění.

Pojišťovnický slovník

18.11.2016 Pojištění

Chcete si vylepšit své znalosti z oblasti pojišťovnictví nebo si jen vyjasnit konkrétní pojem? Portál Banky.cz vám přináší kompletní pojišťovnický slovník. V následujících týdnech přidáme i slovník rodinných financí a investic.

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena