Banky.cz Články Běžný účet

Běžný účet - strana 5

REKLAMA

Běžné účty lákají na tisícové bonusy. Jejich získání se ale často prodraží

28.2.2020 Běžný účet

Až 2 000 korun navíc. Takový bonus můžou získat noví klienti Moneta Money Bank, kteří si zřídí běžný účet Tom. Jenže aby tyto peníze dostali, musí utratit desítky tisíc korun. Podobné podmínky pro získání bonusu přitom nejsou nijak neobvyklé.

Společný účet: kdy byste o něm měli uvažovat a na co si dát pozor

31.1.2020 Běžný účet

Zřídit si společný účet nebo mít jen každý svůj? Na takovou otázku dřív nebo později narazí většina párů, které řeší společné výdaje. Než si na ni odpovíte, musíte zvážit několik faktorů. Podívejte se, jaké to jsou a podle čeho vybrat nejvhodnější společný účet pro manžele či partnery.

Okamžité platby umí už 8 bank. A další přibydou v nejbližších týdnech

Odeslat peníze z běžného účtu tak, aby už za pár vteřin byly na účtu příjemce. Tuto službu nabízí stále víc bank. Na konci minulého roku jich bylo už 8. A jejich počet se má v nejbližších týdnech ještě rozšířit.

Běžný účet pro podnikatele: zákon k němu nenutí, může vám ale přinést zajímavé výhody

6.12.2019 Běžný účet

Zřídit nebo nezřídit? Podobně váhá řada lidí, když přijde řeč na podnikatelský účet. Zejména začínající živnostníci a podnikatelé si nejsou jistí, jestli se jim vyplatí. Účet pro podnikatele totiž dokáže přinést zajímavé výhody. Ale také si je umí nechat dobře zaplatit.

Apple Pay i peníze navíc. Podívejte se na 4 výhody, kterými banky lákají k založení účtu

8.11.2019 Běžný účet

Jednoduchost a důraz na moderní služby. Na to u svých běžných účtů stále častěji lákají banky na českém trhu. K tomu přidávají také minimum poplatků nebo bonusy za založení účtu. Podívejte se, jaké výhody poskytovatelé nabízejí nejčastěji.

7 základních pravidel jak (a kdy) vybrat ten nejlepší účet pro děti

11.10.2019 Běžný účet

Snad každý rodič chce, aby jeho děti poznaly hodnotu peněz a naučily se s nimi hospodařit. Výborným pomocníkem k tomu je vlastní účet. Vědí to i banky, a proto stále častěji nabízejí speciální účty pro děti. Podívejte se, podle čeho vybrat ten nejlepší dětský účet a kdy je správný čas ho zřídit.

Úroky na běžném účtu patří minulosti. Banky nyní sázejí na minimum poplatků

30.9.2019 Běžný účet
Najít běžný účet, který vám nabídne zhodnocení vložených peněz, je stále větší problém. Banky totiž od úroků na běžných účtech postupně upouštějí. Místo toho lákají na minimum poplatků a snadnou správu peněz.

7 tipů, jak vybrat nejvýhodnější běžný účet

28.8.2019 Běžný účet

Méně poplatků a více výhodných nabídek a bonusů. Tak vypadá v současnosti svět běžných účtů. V posledních letech se výrazně změnil hlavně díky nástupu mladých a dynamických bank. Proto jsme připravili několik tipů, které vám pomůžou vybrat ten nejvýhodnější běžný účet.

Velké porovnání běžných účtů – duben 2018

Hledáte běžný účet bez poplatků? 6 bank nabízí vedení účtu zdarma bez jakýchkoliv podmínek. Blíže se podíváme i na dětské, studentské a prémiové účty. A jak nám při změně banky pomůže kodex mobility klientů?

Nejlepší účet pro slovenské studenty?

Slovenští studenti navštěvující tuzemské univerzity mají na rozdíl od svých českých kolegů jeden požadavek na běžný účet navíc. Potřebují bezplatný či levný platební styk ČR-SR. Jakou banku zvolit?

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena