Banky.cz Články Komerční sdělení Home Office aneb zařízení s Windows 10 největším pomocníkem

Home Office aneb zařízení s Windows 10 největším pomocníkem

Skvělé možnosti pro práci na dálku nám nabízejí moderní zařízení se systémem Windows 10, díky nimž toho můžeme zvládnout mnohem více a rychleji. Kromě klasických notebooků, existují i další vhodná zařízení pro práci z domova, ať už výkonné All in One PC nebo skladné Mini PC. Pojďte se podívat!

REKLAMA

    Práce z domova neboli Home Office, je velmi populární a v dnešní době i často doporučovaná. Pro hladké zvládnutí této pracovní formy je nutné nejen efektivně plánovat svůj denní režim, ale i zajistit si vhodnou výbavu. Zařízení s Windows 10 umožňují rychlejší spouštění systému i aplikací, lepší zvládání více úkonů najednou (tzv. multitasking) a mají výkonnější displej, než tomu bylo u předchozích generací. V centru dění nejsou pouze notebooky, ale v poslední době čím dál více oblíbené All In One a Mini PC.

    Není to pouze monitor. Je to All In One.

    Na první pohled byste tyto počítače jen stěží rozeznali od klasických monitorů. Při bližším zkoumání však zjistíte, že na rozdíl od nich nepotřebují již žádnou PC sestavu. Vše je totiž integrováno do monitoru. Ke zvýšení efektivity práce z domova mají All In One počítače skvělé parametry jako výkonné procesory a grafické karty nebo velké operační či interní paměti. Klávesnice a myš se zpravidla připojuje bezdrátově, takže stačí jen zapojit do napájení a můžete se směle vrhnout na sebetěžší pracovní úkol.

    Acer Aspire C22-820 – Elegance sama

    Pokud si chcete vychutnat vizuálně čistý a prostorově úsporný All In One PC, je pro vás tento model jasnou volbou. Oslní vás jeho ultratenký profil, který v horní části dosahuje pouhých 8 mm i konstrukce s robustním stojanem a úzkým rámečkem, díky kterému nabízí 21,5" Full HD displej větší zobrazovací plochu. Tomu všemu velí procesor Intel® Celeron® Dual Core J4005 a grafika Intel UHD Graphics 600.

    Windows 10 – Srdce All in One PC

    V moderních tělech All In One počítačů najdete operační systém Windows 10, který je nejbezpečnějším systémem Windows všech dob. Poskytne vám komplexní integrovanou ochranu nejen díky funkcím rozpoznání obličeje pro biometrické přihlášení, ale i antivirovou obranu Windows Defender.

    Počítače do kapsy

    Pokud máte na vašem stole nedostatek volné plochy, Mini PC je přesně to, co hledáte. Jde o velmi kompaktní zařízení, které nabízí dostatečný výkon pro kancelářské aplikace i sledování multimédií.

    Velký výběr zařízení s Windows 10, vhodných nejen pro Home Office, seženete na Alza.cz.

    REKLAMA

    KOMENTÁŘE k článku Home Office aneb zařízení s Windows 10 největším pomocníkem

    Zatím nejsou přidány žádné komentáře. Podělte se s námi o Váš názor.

    Přidejte nový komentář

    Mohlo by vás zajímat

    Chtějte erudovaného a současně přívětivého pojišťovacího poradce

    Když člověk řeší otázky spojené s pojištěním, je důležité mít na blízku někoho, na koho se může spolehnout – nejde totiž o nic menšího než o ochranu milionových hodnot v oblasti majetku, života a zdraví. Profesionálně vyškolený a empatický poradce dokáže ušetřit spoustu času a starostí.

    Nejlepší pojišťovací poradkyně na světě je z České republiky

    Skutečný zájem o klienta a zároveň inovativní přístup k partnerství s ním – to hodnotí prestižní mezinárodní soutěž Global Advisor Excellence Contest, které se účastní více než 160 000 pojišťovacích poradců skupiny Generali. Tuto obrovskou konkurenci za sebou nechala Jana Šestáková z Generali České pojišťovny. Dokázala, že umí nejlépe reagovat na vyvíjející se potřeby klientů a zároveň jako poradce dokáže efektivně využívat dostupné digitální nástroje.


    Obliba privátních značek i slevových kuponů stále roste – jedná se o způsoby, jak čeští spotřebitelů bojují s inflací

    Prodeje spotřebního a rychloobrátkového zboží privátních značek v České republice stoupají – v současnosti tvoří celou čtvrtinu celkového trhu. Navíc téměř tři ze čtyř spotřebitelů plánují kupovat privátní značky i po stabilizaci ekonomiky, vyplývá z průzkumu provedeného společností Promo-Codes. Oblibě se také čím dál více těší slevové kupony a propagační kódy.

    V bankovním sektoru vládnou věrnostní programy jako hlavní prostředek zapojení zákazníků

    V dynamickém prostředí bankovního sektoru, kde má každý druhý člověk v průměru pět bankovních účtů, se konkurence mezi finančními institucemi den ode dne stupňuje. Uprostřed tohoto boje o klienty banky používají různé strategie, jak si udržet zákazníky, mezi nimiž věrnostní programy vynikají jako nástroj s největším potenciálem.

    Fingood: Investice do rozvoje českých firem, s výnosem až 12 % ročně

    Jistě jste se již setkali S P2P půjčkami a možnostmi investovat do nich. Kdo by neznal Zonky, s jejich „lidé půjčují lidem“. U Fingoodu jde o stejný princip, jen v režimu P2B, kde „lidé půjčují firmám“ (people to business). I zde jde o Českou Národní Bankou licencovanou platformu ke zprostředkování skupinového financování (crowdfunding), i tady vše řídí sama platforma a i tady se dá získat lepší zhodnocení než u banky. Seznamte se s Fingoodem a s možnostmi investování, které vám dává.

    Z naší bankovní poradny

    Pojmy ve slovníku

    Srovnáváme hypotéky od

    © Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena