Banky.cz Články Komerční sdělení

Komerční sdělení - strana 15

REKLAMA

Umíte si odečíst úroky z daní? Funguje pro půjčku i OSVČ

Nejenom úroky ze splátek hypotéky zlevní vaše daně. Nezapomínejte, že stále oblíbenější formy financování nového bydlení či rekonstrukce, jako účelové půjčky, si můžete odečítat úplně stejným způsobem.

Krátkodobé půjčky nemusí být drahé

Levné půjčky před výplatou jsou v Česku na vzestupu. Společnosti, které je poskytují, měsíčně půjčí několik desítek milionů korun obvykle s vysokým úrokem. Na takto vysoké sazby se rozhodla zareagovat skupina Home Credit a představila společnost Click Credit, která stejný typ krátkodobé půjčky nabízí s minimálním úrokem.

Češi se nejvíce bojí onemocnění, ztráty příjmu a úrazů, proto se pojišťují

V loňském roce provedla agentura NMS market research mezi občany České republiky průzkum zabývající se otázkou pojištění u nás. Mezi nejčastěji uzavíraná pojištění patří penzijní připojištění, cestovní a životní pojištění. Ve srovnání s vyspělými evropskými zeměmi však do pojištění stále investujeme poměrně málo.

GE Money Bank znovu zlevnila hypotéky

Cesta k vlastnímu bydlení nikdy nebyla jednodušší. Úroky u hypoték výrazně klesly, úvěry na nákup nemovitostí jsou tak nejlevnější v historii. Na podrobnosti jsme se zeptali manažera spotřebitelských a hypotečních úvěrů GE Money Bank Radka Ženky.

Představy o ideálním bydlení a jak je naplnit

Hypoteční banka provedla v dubnu 2013 velký průzkum na téma O čem sní Češi v oblasti bydlení, kterého se zúčastnilo 701 respondentů od 25 do 45 let. Výsledky asi nikoho moc nepřekvapí – většina lidí v produktivním věku si přeje žít v rodinném domku, kde bude mít každý člen rodiny své soukromí a zároveň zde bude prostor pro setkávání širšího příbuzenstva a přátel, muži by nejraději takový dům viděli někde u lesa a většina dotázaných si přeje zůstat v České republice.

Jak naložit s firemními financemi?

Podnikáte, vlastníte firmu a přemýšlíte, jak prakticky uspořádat firemní finance? Banka ČSOB vám ráda poradí. Výhodné podnikatelské účty a podnikatelské úvěry šité na míru si můžete sjednat snadno a rychle.

Využijte výhod stavebního spoření pro děti

Vstup do dospělého života a osamostatňování se od rodičů přináší mnohá úskalí. Mladý člověk musí během pár let zvládnout několik životně důležitých úkolů – vystudovat a připravit se na svou profesi, najít vhodné zaměstnání a nastartovat kariéru, najít si partnera, založit rodinu, pořídit si vlastní bydlení. To vše jsou finančně náročné situace, na které je možné se alespoň částečně dopředu připravit.

Letos je nejlepší doba na refinancování hypoték či úvěrů ze stavebního spoření. Úrok je již 2,29%!

Nový web lepsihypo.cz poradí, jak získat úrok 2,29% a bonus 5400 Kč.  Refinancování hypoték nebo refinancování úvěru ze stavebního spoření není složité, sníží vám měsíční splátky hypotéky a ušetříte na celkově zaplacených úrocích.

Vyberte si svého osobního bankéře a nechte ho pracovat za Vás!

Prestižní anglický finanční deník možná našel lék na depresi z klesajících úrokových sazeb na spořících účtech nebo termínovaných vkladech. Vyhlásil soutěž pro své čtenáře. Každý si může zdarma vybrat prostřednictvím databáze svého odborného poradce na investice a zároveň vyhrát 1000 liber do začátku. 

Pojišťovna AXA nabízí skutečně zajímavé produkty

Ač je AXA pojišťovna na českém trhu teprve od roku 2008, již si právem vybudovala postavení jednoho z lídrů ve svém oboru. Patří do celosvětově největší skupiny pro finanční zabezpečení a disponuje pobočkami v řadě zemí. Především se ale snaží poskytovat svým klientů opravdu kvalitní služby na evropské úrovni.

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena