Banky.cz Články Komerční sdělení

Komerční sdělení - strana 14

REKLAMA

Půjčka ProBydlení do 500 tisíc korun bez zajištění

Nová Půjčka ProBydlení od Wüstenrotu přijde vhod při větší rekonstrukci bydlení i při dodělávkách na míru. Do konce roku je poskytována bez poplatků. Klient může navíc získat státní podporu stavebního spoření až 2000 korun ročně.

Češi spoří, ale špatně. Aneb vybíráme spořicí účet

Češi se v základních finančních produktech orientují lépe, než tomu bylo v minulosti. A finanční gramotnost českých občanů se stále zlepšuje. Avšak ve správě svých úspor nejsou Češi ještě tak znalí. Jak vybrat spořicí čet? K čemu je určen? Kolik peněz byste na něm měli mít uloženo, aby se vám vyplatil? 

Český pár ve Španělsku okradli o všechno, co měli

I když se se dovolená změní v horor, nemusí nakonec skončit tragicky. Přesvědčil se o tom mladý český pár ve španělském letovisku Costa Brava. Dvojice tam přišla o peníze, doklady i klíče.

Do zahraničí jen s cestovním pojištěním

Cestovní pojištění je ve srovnání s tím, co nás stojí dovolená, korunová záležitost a šetřit na něm se nevyplácí. Navíc, když si jej můžete sjednat snadno a rychle on-line.

Osobní bankrot

Ne vždy zcela zřejmé podmínky spotřebitelských půjček dostávají dlužníky do mnohdy fatálních dluhových pastí. Znát je to i v přístupu bankovních a nebankovních společností ke svému marketingu a složení produktů.

Nejvýhodnější půjčky má Zuno, velké banky propadly

Výrazným propadem velkých bankovních domů skončilo srovnání 18 neúčelových úvěrů ve výši 100 000 Kč s dobou splatnosti 6 let nabízených na českém trhu. Nelichotivé zadní příčky obsadila Česká spořitelna na patnáctém, Komerční banka na šestnáctém a ČSOB na sedmnáctém místě. Srovnání provedl finanční portál Chytryhonza.cz.

Jak se dotkne rodinné peněženky nižší odpočet úroků z bydlení

Pořízením pěkného vlastního bydlení na hypoteční úvěr si plníme své sny a chováme se finančně zodpovědně, což stát podporuje formou daňového odpočtu. Jak pocítí rodiny případné snížení maximálního daňového odpočtu z 300 tisíc na 80 tisíc Kč za rok?

Banka ZUNO nepotřebuje poplatky ani pobočky, je celá online

Online banka ZUNO je jediná ryze internetová banka v České republice, protože nemá žádné pobočky. Klienti vše vyřídí přes internet. ZUNO nově nabízí zbrusu nový účet Plus, který je zdarma pro všechny a bez poplatků.

Jak poznat dobrou půjčku?

Na úvěrovém trhu se pomalu rozrůstá zcela nový segment malých efektivních krátkodobých půjček. Pryč je doba, kdy nám nikdo nechtěl půjčit méně než několik desítek tisíc korun (bankám se nevyplácí půjčovat pouhých pár tisíc kvůli větší administrativě), schválení půjčky trvalo dlouhé dny až týdny anebo jsme na zaslané peníze čekali s poštovní poukázkou frontu na poště. Dnes je možné si půjčit pouhých pár tisíc korun před výplatou rychle a jednoduše. Jak poznat skutečně dobrou nabídku úvěru a nenaletět podvodníkům či lichvářům?

Levná a rychlá půjčka

Optimální je se v životě obejít bez spotřebitelských úvěrů. Když už jsme ale přece jen nuceni si půjčit, je dobré prostudovat nabídky co možná nejvíce bank a dalších poskytovatelů úvěrů. 

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena