Půjčka - strana 9

REKLAMA

Předschválená půjčka vypadá lákavě. Ale pozor, ať se nespálíte!

9.7.2019 Půjčka

Otevřete si internetové bankovnictví, přijde vám výpis z účtu nebo něco řešíte na přepážce banky. A všude vám jako věrnému klientovi nabízejí předschválenou půjčku do 15 minut. A bez dokládání příjmu. I když ji nepotřebujete, je ta možnost často tak lákavá, že vám začne vrtat v hlavě. Jenže když ji využijete, může váš to vyjít zbytečně draho.

Kreditní karty – velké porovnání květen 2019

6.5.2019 Půjčka

Preferujete nižší úrok, nulové poplatky za vedení karty nebo odměny za provedené platby? Redakce Banky.cz Vám přináší velké porovnání kreditních karet.

Nejvýhodnější půjčka

16.7.2017 Půjčka

Navzdory mírnému zdražování hypoték půjčky nadále zlevňují. Na trhu je k mání přes 50 spotřebitelských úvěrů. Které banky nabízejí nejvýhodnější podmínky? A jaký je rozdíl mezi úrokem a RPSN?

Nejčastější důvody pro zamítnutí půjčky 2024

18.5.2017 Půjčka

Zamítla Vám banka žádost o půjčku bez udání důvodu? Diskvalifikačním faktorem mohla být pracovní smlouva na dobu určitou či záznamy v registrech dlužníků. Jaké jsou nejčastější příčiny neúspěchu? A co můžete udělat pro zlepšení své bonity?

Kreditní karty – velké porovnání květen 2017

11.5.2017 Půjčka

Chcete kreditní kartu zdarma? Nebo Vám nevadí podmínka minimální útraty a rádi dostáváte odměny za provedené platby? Banky.cz Vám přináší velké porovnání kreditních karet.

Spotřebitelské úvěry dále zlevňují

7.3.2017 Půjčka

Průměrné RPSN u spotřebitelských úvěrů letos kleslo k hranici 10%. Za posledních 7 let tak půjčky zlevnily téměř o polovinu. Co stojí za tam výrazným poklesem úroků a poplatků? A jaký trend očekávat do budoucna?

Spotřebitelské úvěry – půjčky a mikro-půjčky

14.8.2016 Půjčka

Zatímco nejlepší hypotéka za rok zlevnila z 1,89% na 1,54% (fix 5 let, úvěr nad 1 mil. Kč), nejvýhodnější půjčka se nehnula ani o desetinu procenta a zůstává na RPSN 7,13% (100 000 Kč na 4 roky). Kam zajít pro nejvýhodnější půjčku a mikro-půjčku?

Přísnější pravidla pro poskytování úvěrů

15.7.2016 Půjčka

Možnost doplatit úvěr kdykoliv, výrazně nižší sankce za pozdní splácení či povinná kontrola bonity žadatele o půjčku. Novelu zákona o poskytování úvěrů schválil senát těsnou většinou. Zbaví se trh desetitisíců lichvářských nebankovních společností nebo se pouze zdraží úvěry řádně splácejícím klientům bank?

Předvánoční půjčky

10.12.2015 Půjčka

Přestože je nakupování vánočních dárků na dluh krajně nerozumné, nemálo lidí čerpá v prosinci spotřebitelské úvěry právě za tímto účelem. Které banky nabízejí nejvýhodnější půjčky? A má vůbec smysl uvažovat o mikropůjčce od nebankovní společnosti?

Regulace spotřebitelských a hypotéčních úvěrů

2.10.2015 Půjčka

Již v příštím roce se český finanční trh možná dočká několika zásadních novinek na poli retailového úvěrování: regulace poskytovatelů nebankovních půjček, zákonem daná možnost předčasně splácet hypotéku bez sankcí a konec 100% hypoték.

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena