Banky.cz Články Komerční sdělení Podpora pro Windows 7 končí

Podpora pro Windows 7 končí

Máte starší počítač či notebook s operačním systémem Windows 7? Pak byste měli zpozornět, protože 14. ledna 2020 bude ukončena podpora tohoto systému. Přečtěte si, co to pro vás znamená.

REKLAMA

Více bezpečí s novým notebookem

Technologie se posouvá neustále kupředu a váš starý notebook už vám může být víc na škodu, než k užitku. Kromě uživatelského nepohodlí je i velkým bezpečnostním rizikem pro vaše data. Od ledna 2020 totiž notebooky s operačním systémem Windows 7 ztrácí podporu aktualizací zabezpečení a budou tak méně odolné vůči internetovým hrozbám. Pokud podnikáte a pracujete s osobními údaji svých zákazníků či zaměstnanců, vězte, že notebooky se zastaralým operačním systémem nesplňují zabezpečení potřebné pro GDPR. Nejen to jsou důvody, abyste přešli na moderní notebook s nejnovějším operačním systémem Windows 10 doplněný oblíbeným balíčkem MS Office 365.

Zkuste moderní vychytávky

Rychlé SSD disky zaručí svižný chod a bezproblémový multitasking při více zapnutých aplikacích. Jednou z nesporných výhod je váha a kompaktní rozměry, díky kterým si s sebou notebook vezmete kamkoli bez nutnosti neustálého nošení nabíječky. Některé modely disponují také hlasovým ovládáním, připraveny splnit každé vaše vyslovené přání, a běžné jsou také notebooky s dotykovým displejem a režimem tabletu, kdy si díky speciálnímu peru zapíšete poznámky nebo nakreslíte rychlý grafický návrh.

Office by neměl chybět

Balíčky MS Office 365 pro domácnosti a pro jednotlivce vám zajistí skvělou kompatibilitu s novým operačním systémem Windows 10. Získáte nástroje, které zjednoduší vás rozjetý digitální život. Udrží důkladný přehled o vašem kalendáři, e-mailech, seznamech úkolů i souborech. Na prvním místě je ovšem zabezpečení, o které se MS Office 365 postará prostřednictvím lehkého zálohování a dvoufaktorového ověřování.

Alza Neo pro milovníky novinek

Že je koupě nového notebooku velkou investicí? Zkuste službu Alza Neo a můžete mít vždy nejnovější model za zlomek původní ceny. Platíte jen pravidelný měsíční poplatek za pronájem. Vždy tak máte jistotu, že pracujete na tom nejnovějším notebooku, který daná značka nabízí. V programu Alza Neo získáte navíc pojištění proti rozbití a krádeži, a to včetně prodloužené záruky. A to nejlepší na konec? V rámci služby Alza Neo nyní dostanete notebooky společně s programy MS Office, takže nemusíte nic řešit. Navíc je možné využít i měsíční předplatné a MS Office si „pronajímat“ samostatně pro váš vlastní notebook. Ověřte si na webových stránkách Alza.cz, zda je možné využít program Alza Neo na vámi vyhlédnutý model.

REKLAMA

KOMENTÁŘE k článku Podpora pro Windows 7 končí

Zatím nejsou přidány žádné komentáře. Podělte se s námi o Váš názor.

Přidejte nový komentář

Mohlo by vás zajímat

Nejlepší pojišťovací poradkyně na světě je z České republiky

Skutečný zájem o klienta a zároveň inovativní přístup k partnerství s ním – to hodnotí prestižní mezinárodní soutěž Global Advisor Excellence Contest, které se účastní více než 160 000 pojišťovacích poradců skupiny Generali. Tuto obrovskou konkurenci za sebou nechala Jana Šestáková z Generali České pojišťovny. Dokázala, že umí nejlépe reagovat na vyvíjející se potřeby klientů a zároveň jako poradce dokáže efektivně využívat dostupné digitální nástroje.


Obliba privátních značek i slevových kuponů stále roste – jedná se o způsoby, jak čeští spotřebitelů bojují s inflací

Prodeje spotřebního a rychloobrátkového zboží privátních značek v České republice stoupají – v současnosti tvoří celou čtvrtinu celkového trhu. Navíc téměř tři ze čtyř spotřebitelů plánují kupovat privátní značky i po stabilizaci ekonomiky, vyplývá z průzkumu provedeného společností Promo-Codes. Oblibě se také čím dál více těší slevové kupony a propagační kódy.

V bankovním sektoru vládnou věrnostní programy jako hlavní prostředek zapojení zákazníků

V dynamickém prostředí bankovního sektoru, kde má každý druhý člověk v průměru pět bankovních účtů, se konkurence mezi finančními institucemi den ode dne stupňuje. Uprostřed tohoto boje o klienty banky používají různé strategie, jak si udržet zákazníky, mezi nimiž věrnostní programy vynikají jako nástroj s největším potenciálem.

Fingood: Investice do rozvoje českých firem, s výnosem až 12 % ročně

Jistě jste se již setkali S P2P půjčkami a možnostmi investovat do nich. Kdo by neznal Zonky, s jejich „lidé půjčují lidem“. U Fingoodu jde o stejný princip, jen v režimu P2B, kde „lidé půjčují firmám“ (people to business). I zde jde o Českou Národní Bankou licencovanou platformu ke zprostředkování skupinového financování (crowdfunding), i tady vše řídí sama platforma a i tady se dá získat lepší zhodnocení než u banky. Seznamte se s Fingoodem a s možnostmi investování, které vám dává.

Podáváte daňové přiznání? Dejte pozor na nejčastější chyby

Blíží se jaro a s ním také jeden z důležitých úkolů daňových poplatníků - vyplnění růžového přiznání k dani z příjmů fyzických osob. Ačkoliv se jedná o každoroční záležitost, pro spoustu z nás nastává období bezesných nocí, kdy se nemůžeme dočkat, až “to” bude za námi. Není třeba být nervózní, při vyplňování stačí být obezřetný, většina chyb totiž vzniká pouhou nepozorností. A pokud přeci jen nějaká chybka vyvstane, je možné ve stanoveném termínu sjednat nápravu.

Z naší bankovní poradny

Pojmy ve slovníku

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena