Banky.cz Články Komerční sdělení

Komerční sdělení - strana 10

REKLAMA

Internet překypuje hrozbami a falešnými softwary. Víme, jak se bránit.

Platíte kartou online? Máte strach z počítačových virů? Vaše aplikace nefungují tak, jak by měly?   

Řešení, jak ušetřit při podnikání? Je tu platební brána zdarma!

V době, kdy kvůli koronaviru řada lidí přišla o zdroj příjmů z prodeje v kamenných prodejnách, je potřeba najít fungující alternativní cesty. 

Internet překypuje hrozbami. Víme, jak se bránit

Máte strach z virů? Platíte kartou online? Bojíte se, že se vám někdo nabourá do webkamery?   

Nebankovní půjčky už dávnou nejsou strašákem, ale představují solidní způsob úvěru

V minulosti si nebankovní půjčky získaly nepříliš lichotivou pověst. Ovšem ta je již opravdu minulostí vzhledem ke vzniku nových společností i samotných finančních produktů. Výraznou změnou byl hlavně rok 2016, kdy vstoupil v platnost Zákon o spotřebitelském úvěru. K jakým změnám došlo na poli nebankovních půjček a proč jde od této doby výhradně o prověřené a bezpečné půjčky? To vše se dozvíte v tomto článku. 

Elektřina zdražuje. Kdo si ročně připlatí o tisícovku více a jak to bude s cenami plynu?

Elektřina letos podraží. Rozhodně se ale nejedná o několikaměsíční výhled a o několikakorunové zdražení, někteří navýšení pocítí už v březnu a v ročním zúčtování je nepotěší až tisícovka navíc. Kteří dodavatelé zdraží a koho se nové ceny dotknou nejvíce?

Podpora pro Windows 7 končí

Máte starší počítač či notebook s operačním systémem Windows 7? Pak byste měli zpozornět, protože 14. ledna 2020 bude ukončena podpora tohoto systému. Přečtěte si, co to pro vás znamená.

Proč být neplátcem DPH a jak na to?

Neplátci DPH mají v mnohém finanční úlevy, proto může být tento systém pro někoho výhodnější. Jak zjistíte, že jste to právě vy? A jak postupovat při změně? Stačí vědět, jak si založit s. r. o. a můžete mít vše jednodušší. Čtěte více v našem článku.

Banka CREDITAS spouští nový dětský účet Junior

Hledáte výhodný první účet pro své děti? Přečtěte si o novém účtu, který děti a studenty naučí, jak správně hospodařit s financemi. 

KB nabídne jednodušší evropský obchod přes we.trade

Spojení s we.trade plánuje Komerční banka v příštím roce. Poslední dobou jsme ze všech stran konfrontováni nepříznivými zprávami o nastupující hrozbě ekonomické recese a s tím souvisejícím ochlazením průmyslové produkce ve státech závislých na exportu. V takovém období nabývají na významu otázky, jakým způsobem si zajistit zaplacení zakázky. 

Prodej českých firem je letos rekordní

Trh s firmami ovlivňuje celá řada faktorů. České republice se ekonomicky již několik let velmi daří. Makroekonomická čísla patří k nejlepším v Evropě. Tento pozitivní vývoj s sebou přináší i jednu z poměrně mála známých skutečností. Roste zájem o prodej, ale i nákup firem. Proč právě nyní dochází k prodejům firem, jak lze cenu firmy zjistit a kdo prodává?

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena