Spoření - strana 9

REKLAMA

Stavební spoření bez poplatků? Aktuálně jej nabízí téměř všechny spořitelny

27.11.2019 Spoření

Odměny, vyšší úroky nebo zrušení úvodních poplatků. To jsou nejčastější bonusy, na které v současnosti lákají stavební spořitelny. A úspěšně. Nových smluv o stavebním spoření už několik měsíců přibývá.

5 tipů, jak vybrat nejlepší termínovaný vklad

22.11.2019 Spoření

Výše úroků nebo třeba délka uložení peněz. Faktorů, které vám pomůžou najít nejlepší termínovaný vklad, je několik. A pro každého může být důležité něco jiného. Podívejte se proto s námi na 5 doporučení, které vám s výběrem nejvýhodnějšího termínovaného vkladu pomůžou.

Jak vybrat nejvýhodnější spořicí účet: 4 kritéria, na která si musíte dát pozor

15.11.2019 Spoření

Co nejvyšší úrok. To je pro spoustu lidí jediné kritérium, podle kterého vybírají spořicí účet. Jenže aby se opravdu vyplatil, musíte toho sledovat mnohem víc. Podívejte se proto na 4 věci, na které nesmíte pří výběru nejvýhodnějšího spořicího účtu zapomenout.

Češi jsou na špičce ve stavebním spoření. Se „stavebkem” totiž překonají i inflaci

30.10.2019 Spoření

Jeden z neoblíbenějších způsobů uložení a zhodnocení peněz. Taková je pozice stavebního spoření v České republice. Česko má díky tomu dokonce třetí největší podíl na evropském trhu se stavebním spořením. Hned za Německem a Rakouskem.

Jak na bezpečné zhodnocení peněz? Vyzkoušejte termínovaný vklad

25.10.2019 Spoření

Je bezpečný a zároveň slibuje vyšší zhodnocení než spořicí účty. Přesně tak vypadá typický termínovaný vklad. Tedy uložení peněz na přesně danou dobu. Podívejte se, jak funguje a kdy se vám vyplatí.

Povinnost hlásit snížení úroků 2 měsíce předem? Banky našly cesty, jak ji obejít

18.10.2019 Spoření

Zvýšit úroky na spořicích účtech mohou banky prakticky okamžitě. Na jejich snížení ale musí klienty upozornit alespoň 2 měsíce předem. A to se jim nelíbí. Objevily proto několik způsobů, jak tuto povinnost obejít.

Vysoké úroky na spořicích účtech mizí. Banky je vrací pod 2%

25.9.2019 Spoření

Chcete spořicí účet s úrokem alespoň 2%? V tom případě nesmíte moc váhat. Banky, které v létě takové zúročení slibovaly, už úroky snížily nebo se na to chystají. A návrat zpět ke 2% se v blízké době čekat nedá.

Ani nejvýhodnější termínovaný účet na inflaci nestačí. Přesto nemá na trhu konkurenci

20.9.2019 Spoření

Termínované vklady lidé dlouho vnímali jako ochranu peněz před inflací. Jenže zatímco inflace roste, úroky se drží při zemi. Ani nejvýhodnější termínovaný vklad si s ní už neporadí. Přesto byste na ně neměli zapomínat – stále totiž nabízí bezpečné uložení peněz se zajímavým úrokem.

Velké porovnání spoření – září 2019

18.9.2019 Spoření

Je libo spořící účet s úrokem 2%? Neváhejte, nabídka platí jen do konce září. I tak dnes mnohé banky lákají nové klienty na časově omezené nabídky. Přinášíme Vám přehledné porovnání úroků všech bank

Spořicí účty lákají na úrok přes 2%. Jenže ho dostanete jen na chvíli

21.8.2019 Spoření

Stále výš se v posledních měsících šplhají úroky spořicích účtů. Zatímco ještě před rokem bylo u řady bank maximem 1%, nyní najdete na trhu spořicí účty, které slibují úrok 2% a víc. Ovšem jen za určitých podmínek.

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena