Hypotéka - strana 18

REKLAMA

Velké porovnání hypoték – duben 2018

18.4.2018 Hypotéka

Průměrná sazba hypoték vzrostla na 2,5% a již není možné sehnat úvěr na bydlení pod 2%. Nicméně i přes všeobecnou vlnu zdražování dvě banky zlevnily. Kam pro nejvýhodnější hypotéku?

Hypotéční trh v roce 2018 – jak si povedou největší banky?

2.4.2018 Hypotéka

Banky a stavební spořitelny za loňský rekordní rok 2017 rozpůjčovaly na bydlení 289 mld. Kč. To je o necelých 9 mld. Kč více než v předchozím roce, který byl považován za přelomový díky historicky nejnižším úrokovým sazbám. Jak se bude hypotéční trh vyvíjet letos?

Hypotéka: Refinancování nebo refixace?

19.3.2018 Hypotéka

S blížícím se jarem a stoupajícími teplotami neúprosně rostou i úrokové sazby hypoték. Refinancovat úvěr u konkurence nebo raději refixovat úrok u stávající banky? Poradíme, jak získat co nejlepší sazbu.

Dokumenty potřebné pro vyřízení hypotéky

19.2.2018 Hypotéka

Přemýšlíte o koupi nebo výstavbě nemovitosti na hypotéku? Obrňte se trpělivostí a připravte se na malou „papírovací válku“. Které dokumenty po Vás bude banka požadovat?

Nízký úrok u hypotéky nemusí být vždy nejvýhodnější

14.2.2018 Hypotéka

Většina bank se snaží „ulovit“ klienty na nízké úrokové sazby u hypotečních úvěrů. Pozornost je však třeba věnovat celkové nákladovosti úvěru. Podezřele nízký úrok často maskuje vysoké poplatky za čerpání a pojištění úvěru. Které parametry hypotéky se vyplatí sledovat?

Základní podmínky pro získání hypotéky

5.2.2018 Hypotéka

Pro získání hypotéky je potřeba splnit několik základních podmínek. Mimo dostatečného příjmu a čistých rejstříků je třeba mít i adekvátně hodnotnou zástavu, přiměřený věk a aspoň přechodný pobyt v ČR. Na co se před jednáním s bankou připravit?

Hypotéka a její zajištění

29.1.2018 Hypotéka

Na vlně současného hypotéčního boomu často zapomínáme na úvěrová rizika. Jak je to se zajištěním hypotečního úvěru a jak postupovat v případě pojistné události?

Velké porovnání hypoték – leden 2018

22.1.2018 Hypotéka

Hypotéky zdražují. Za méně než 2% už nabízí úvěry jen Fio. Průměr ostatních bank se blíží 2,4%. Kam pro nejvýhodnější hypotéku? A jakou zvolit fixaci úrokových sazeb?

Zdražování hypoték a nemovitostí v roce 2018

8.1.2018 Hypotéka

Touha po vlastním bydlení, nedostatečná bytová výstavba a ekonomiku krotící centrální bankéři ženou výše ceny nemovitostí a úroky hypoték. Co očekávat od hypotečního a realitního trhu v roce 2018? 

Hypotéka na pozemek

27.10.2017 Hypotéka

Chystáte se na stavbu svého vysněného domečku nebo přemýšlíte nad koupí pozemku za účelem zisku, ale ani na jedno nemáte dostatek financí? Nezoufejte, vše lze financovat hypotečním úvěrem. 

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena