Hypotéka - strana 20

REKLAMA

Hypotéky - úroky nerostou, spíše klesají

16.6.2015 Hypotéka

V minulých dnech proběhla médii poplašná zpráva o růstu úrokových sazeb u hypoték. Spíše než o realitu se ale jednalo pouze o dobře promyšlený marketingových tah bank před nadcházející okurkovou sezónou. Pojďme se společně podívat na fakta.

5 věcí, které byste měli před pořízením hypotéky vědět

23.5.2015 Hypotéka

Konečně jste našli svůj vysněný dům a jdete zažádat o hypotéku? Hypoteční úvěr může být Vaším velkým pomocníkem, ale můžete se také nehezky spálit. Hypotéka totiž není úplně pro každého, jak se může z mnohých reklamních sloganů zdát. Zároveň však není třeba se jí přehnaně bát, pokud se dokážete chovat zodpovědně a jste schopni zohlednit možná rizika. Zde jednoznačně platí přísloví „štěstí přeje připraveným.“ Co je tedy dobré vědět? Připravili jsme si pro Vás několik zásadních rad, tady jsou!

Hypotéka za 1,99% - realita nebo fikce?

28.2.2015 Hypotéka

Cena peněz se stále drží rekordně nízko a na trhu pomalu přibývají banky nabízející hypotéku s pětiletou fixací za 1,99%. Je skutečně možné si půjčit takto levně, nebo to má nějaký háček či skryté poplatky?

Kam pro hypotéku?

11.11.2014 Hypotéka

Uvažujete o koupi nemovitosti a přemýšlíte, kde si na to půjčit? V říjnu dosáhly úrokové sazby u hypoték nového dna a pětiletou fixaci lze nyní pořídit při refinancování za 1,99%. Které banky nabízejí nejnižší úroky a nulové poplatky?

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena