Banky.cz Články

Články - strana 112

REKLAMA

Problémy s povinným ručením, rozúčtování topných nákladů - zpravodaj leden 2014

30.1.2014 Pojištění

V lednovém zpravodaji banky.cz se blíže podíváme na dvě sice nebankovní, ovšem neméně významná, témata z oblasti rodinných financí. Máte auto či bydlíte v bytovém domě s centrálním vytápěním? Pak by následující řádky neměly uniknout právě Vaší pozornosti.

GE Money Bank znovu zlevnila hypotéky

Cesta k vlastnímu bydlení nikdy nebyla jednodušší. Úroky u hypoték výrazně klesly, úvěry na nákup nemovitostí jsou tak nejlevnější v historii. Na podrobnosti jsme se zeptali manažera spotřebitelských a hypotečních úvěrů GE Money Bank Radka Ženky.

Představy o ideálním bydlení a jak je naplnit

Hypoteční banka provedla v dubnu 2013 velký průzkum na téma O čem sní Češi v oblasti bydlení, kterého se zúčastnilo 701 respondentů od 25 do 45 let. Výsledky asi nikoho moc nepřekvapí – většina lidí v produktivním věku si přeje žít v rodinném domku, kde bude mít každý člen rodiny své soukromí a zároveň zde bude prostor pro setkávání širšího příbuzenstva a přátel, muži by nejraději takový dům viděli někde u lesa a většina dotázaných si přeje zůstat v České republice.

Nenechte se napálit nejvýhodnějším hypotečním úvěrem

Rozhodnete-li se vzít si z důvodu nepříznivých finančních podmínek hypoteční úvěr, nezapomeňte si uvědomit, jak velkou zodpovědnost na sebe tímto krokem připoutáte. Příslib úvěru a vidina brzkého bydlení ve „vlastním“ často lidi připravuje o objektivní zvážení všech kladů a záporů takovéhoto kroku.

Půjčit či nepůjčit Evropě - to je to, oč tu běží!

14.12.2011 Politika

Během posledních dní se v Čechách naplno rozjela bouřlivá diskuze na téma půjčky 90 mld. Kč z devizových rezerv České národní banky pro Mezinárodní měnový fond. Diskuze neprobíhá pouze v médiích, ale doslova na každém rohu – je jedno, jestli sedíte v práci, v parku na lavičce nebo v hospodě – všude se lidé chytají za hlavu a bojí se nenulové pravděpodobnosti poskytnutí úvěrů. A že je čeho se bát! Pokud by půjčka (skoro jistě nevratná) poskytnuta přece jen byla, jednalo by se o akt, který je v přímém rozporu se zájmy České republiky.

RB: Jarní Hypodny nejen s odhadem zdarma

4.3.2024 Aktuálně

Raiffeisenbank od 4.3. 2024 spuštění tradiční Jarní Hypodny, tentokrát nejen s odhadem zdarma, ale i se slevou na úrokové sazbě ve výši 0,2 % p.a. za sjednání pojištění hypotéky a 0,2 % p.a. za sjednání pojištění nemovitosti.




RSTS: Snížení úrokových sazeb v případě HYPOsplátky a nezajištěného úvěru DRUŽSTEVNÍ bydlení

1.3.2024 Aktuálně

Raiffeisen stavební spořitelna s platností od dnešního dne 1. 3. 2024 snižuje úrokové sazby v případě zajištěného úvěru HYPOsplátka a nezajištěného úvěru Družstevní bydlení.

Prémiové jízdní vlastnosti, paket, i skutečná hodnota

Nová generace Subaru Outback je příkladnou ukázkou evoluce. Zachovává si vlastnosti, které z něj udělaly ikonu kategorie crossover, a současně přidává všechny nové technologie, jež na moderních autech tak milujeme. 

Ještě tisknete postaru? Jde to chytřeji a levněji

Tisk jako služba. HP představilo novinku, díky které můžete doma tisknout až o 70 % levněji.

Víc než 3 000 000 smluv. Stavební spoření je opět nejpopulárnější

5.4.2021 Spoření

Když spoření, tak stavební! Zhruba tak se dá shrnout názor většiny lidí. Prokazují to alespoň průzkumy. Podle březnového Barometru obliby spoření, je právě „stavebko” nejpopulárnějším spořicím produktem na českém trhu. Preferuje ho 57 % lidí.

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena