Banky.cz Články Komerční sdělení

Komerční sdělení - strana 8

REKLAMA

Hypotéka na rekonstrukci domu či bytu: jak ji získat a na co si dát pozor

Výměna střechy, nová kuchyň nebo celková oprava domu. To jsou jen některé práce, se kterými vám pomůže hypotéka na rekonstrukci domu nebo bytu. Získáte díky ní dost peněz na potřebné úpravy

Home Office aneb zařízení s Windows 10 největším pomocníkem

Skvělé možnosti pro práci na dálku nám nabízejí moderní zařízení se systémem Windows 10, díky nimž toho můžeme zvládnout mnohem více a rychleji. Kromě klasických notebooků, existují i další vhodná zařízení pro práci z domova, ať už výkonné All in One PC nebo skladné Mini PC. Pojďte se podívat!

Komerční banka je připravená na financování kogeneračních jednotek

V dnešní době hledání nových, ekologických možností výroby elektrické energie je kogenerace zajímavou podnikatelskou příležitostí se značným budoucím potenciálem. 

Nejvyspělejší technologie u pneumatik

Pilot Alpin 5: jedna z technologicky nejvyspělejších zimních pneumatik značky Michelin

Komerční banka je lídrem v otevřeném bankovnictví

Současná koronavirová situace akcelerovala zájem o digitalizaci a online řešení. Řada společností využívá této příležitosti k transformaci svého byznysu, nebo rozjezdu úplně nového – postaveného na vzdáleném přístupu. S tím souvisí i poptávka firem po otevřeném bankovnictví.

Jak se vyrábí pneumatiky Michelin Alpin 5?

Seznamte se s vyspělými technologiemi pneumatiky Michelin Pilot Alpin 5!

KB nabízí jednoduchý a bezpečný obchod po Evropě přes portál we.trade

Situace v globalizovaném světě se může změnit ze dne na den. V období hrozby ekonomických dopadů a poklesu průmyslové produkce nabývají na významu otázky, jakým způsobem si zajistit zaplacení zakázky nebo jak si zajistit profinancování odložené splatnosti.

Investujete opravdu chytře?

Kdo by při svých investicích nechtěl postupovat efektivně, obezřetně, úspěšně – jednoduše řečeno chytře? Chytré investování není o robotickém obchodování, spekulování s pákovými obchody nebo o hledání možností jak obelstít trh. Jedná se o systém pravidel vyvinutý na základě zkušeností a analýzy stovek tisíců transakcí společnosti CYRRUS, která si klade za cíl chránit klientské investice a zajistit jejich dlouhodobě udržitelné zhodnocení.

Která EET pokladna je pro vás jako živnostníka nebo podnikatele ta nejlepší?

Zorientujte se na trhu EET pokladen. Poradíme vám nejlepší dostupné řešení pro vaše podnikání, ale i to, čemu se zdaleka vyhnout.

Jak ušetřit při nákupu počítače?

Počítače jsou v dnešní době nedílnou součástí života každého z nás. Slouží nejen k zábavě, ale hlavně ke studiu a práci, která nás živí. Mezi tyto profese můžeme zařadit například práci projektanta, redaktorů, fotografů či učitelů. Každá z těchto činností má jiné nároky na výkon počítače. Nejvýkonnější modely využijí hlavně fotografové, kteří potřebují zpracovávat velké množství fotografií.

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena