Banky.cz Články

Články - strana 62

REKLAMA

Hypotéka pro podnikatele: jaké jsou její možnosti a jak ji získáte

6.11.2020 Hypotéka

Asi jen málokoho překvapí, že získat hypotéku je pro podnikatele složitější než pro zaměstnance. Neznamená to ale, že na ni nedosáhnete. Podívejte se, co všechno musíte splnit, abyste ji získali, a jaké jsou základní varianty hypotéky pro podnikatele.

Spoření? Lidé si podle průzkumu nejčastěji odkládají 1 000 až 3 000 měsíčně

4.11.2020 Spoření

Ať je pandemie, nebo není, na spoření lidí v České republice to nemá vliv. Vyplývá to z průzkumu Raiffeisenbank z letošního září. Hned dvě třetiny dotazovaných totiž uvedly, že pandemie jejich spořicí návyky nijak neovlivnila.

Hypotéky hlásí další zlevnění. A navíc se blíží k rekordu

2.11.2020 Hypotéka

Hranice 2 % už je na dohled! Průměrnou úrokovou sazbu nových hypoték od ní dělí jen 0,07 %. A to nemusí být zdaleka všechno – dá se čekat, že do konce roku hypoteční úvěry ještě zlevní. Ale ne na dlouho.

3 tipy, jak získat hypotéku bez úspor

31.10.2020 Hypotéka

Hypotéka bez úspor je sen spousty mladých lidí. Právě oni totiž často ještě nemají naspořených dost peněz na to, aby mohli zaplatit 10 % a víc z ceny nemovitosti. A přestože oficiálně většina poskytovatelů takovou možnost přímo nenabízí, existují způsoby, jak hypotéku bez úspor získat.

Jak probíhá čerpání hypotéky na výstavbu a na koupi nemovitosti

31.10.2020 Hypotéka

Jaké jsou podmínky čerpání hypotéky? Kolik na něj mám času? A jak je to s nedočerpáním půjčky? To jsou jedny z nejčastějších otázek, které souvisí s vyplácením peněz z hypotečního úvěru. Odpovědi na ně obvykle závisí na účelu půjčky a dalších okolnostech. Podívejte se tedy, jak probíhá čerpání hypotéky v konkrétních případech.

Nejvyspělejší technologie u pneumatik

Pilot Alpin 5: jedna z technologicky nejvyspělejších zimních pneumatik značky Michelin

Komerční banka je lídrem v otevřeném bankovnictví

Současná koronavirová situace akcelerovala zájem o digitalizaci a online řešení. Řada společností využívá této příležitosti k transformaci svého byznysu, nebo rozjezdu úplně nového – postaveného na vzdáleném přístupu. S tím souvisí i poptávka firem po otevřeném bankovnictví.

Jak na zasíťování pozemku: Elektrická přípojka

29.10.2020 Reality

Koupili jste si nezasíťovaný pozemek pro stavbu RD a nyní Vás čeká budování přípojek? Poradíme, jak k pozemku přivést elektřinu, vodu, kanalizaci a plyn. Krok po kroku od projektové dokumentace, přes územní souhlas až po realizaci a předání stavby.

Bankovní pobočky využívá stále méně lidí. Dávají přednost on-line bankovnictví

28.10.2020 Běžný účet

Jen 3 % lidí. Tak málo jich v České republice nevyužívá on-line bankovnictví. Ukázal to průzkum České bankovní asociace. Ještě před dvěma lety přitom bylo uživatelů internetového a mobilního bankovnictví „jen” 82 %. Tedy o 15 procentních bodů méně než nyní.

Jak se vyrábí pneumatiky Michelin Alpin 5?

Seznamte se s vyspělými technologiemi pneumatiky Michelin Pilot Alpin 5!

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena