Banky.cz Články

Články - strana 64

REKLAMA

Zájem o pojištění ztráty zaměstnání vzrostl o 53 %. Lidé mají větší strach o práci

12.10.2020 Pojištění

Větší strach o práci. A také větší poptávka po pojištění ztráty zaměstnání. I to jsou dopady koronavirové pandemie.

Na co si dát pozor u hypotéky: 4 hlavní rizika a jak se jim vyhnout

12.10.2020 Hypotéka

Jednoduchý způsob, jak získat dost peněz na vlastní bydlení. Tak vnímá většina lidí hypoteční úvěry. Jenže ve skutečnosti jsou s nimi spojená i rizika a jejich podcenění vás může stát poměrně dost peněz. Podívejte se proto, na co si dát u hypotéky pozor.

Spoření s úrokem 3 % i pro současné klienty? Nabídka skončila po 3 týdnech

7.10.2020 Spoření

Spořicí účet s úrokem 3 % pro nové i stávající klienty. S takovou nabídkou přišla začátkem září Raiffeisenbank. Lákavým úročením oslovila mnoho svých současných klientů. Jenže řada z nich má smůlu – banka pro ně tuto akci ukončila už po necelých 3 týdnech.

Průměrný úrok u hypoték se blíží 2 %. Zlevňování ale zpomaluje

5.10.2020 Hypotéka

Zlevňování hypoték, které začalo letos březnu, dál pokračuje. V srpnu už ale nebylo tak výrazné jako v předchozích měsících. Hypotéka se dala v průměru pořídit s úrokem 2,11 %. Vypadá to, že plošné snižování sazeb z května a června je u konce.

Hypotéka bez zástavy nemovitosti: jak funguje a kdy ji využijete

3.10.2020 Hypotéka

Koupě družstevního bytu, zrychlená výstavba domu nebo například hledání nemovitosti, u které chcete mít peníze na nákup rychle po ruce. To jsou některé situace, ve kterých vám pomůže hypotéka bez zástavy nemovitosti. Nabízí přitom hned 3 varianty.

Hypotéka na nemovitost v zahraničí: 3 možnosti, jak ji získat

3.10.2020 Hypotéka

Pořídit si vlastní chatu v Alpách nebo třeba apartmán v Chorvatsku. O něčem podobném sní alespoň občas skoro každý, kdo někdy vyrazil na dovolenou do zahraničí. Splnit si podobný sen přitom není tak složité, jak se na první pohled zdá. Pomůže vám hypotéka na nemovitost v zahraničí. Podívejte se, jaké možnosti máte.

KB nabízí jednoduchý a bezpečný obchod po Evropě přes portál we.trade

Situace v globalizovaném světě se může změnit ze dne na den. V období hrozby ekonomických dopadů a poklesu průmyslové produkce nabývají na významu otázky, jakým způsobem si zajistit zaplacení zakázky nebo jak si zajistit profinancování odložené splatnosti.

Lákavý podzim u studentských účtů: slibují odměny až 1 500 korun

30.9.2020 Běžný účet

Přestože je začátek letošního školního roku kvůli koronavirové pandemii dost specifický, jedno se nemění – banky přichystaly řadu speciálních akcí pro studenty. Za založení účtu tak můžou získat až 1 500 korun. A k tomu další výhody studentských účtů.

Jak se správně pojistit, když pronajímáte byt

28.9.2020 Pojištění

Pronájem bytu nebo domu znamená na jednu stranu jistý výdělek, na stranu druhou je to vždy určitý risk. Svůj majetek totiž svěřujete lidem, které většinou moc neznáte. Je proto rozumné přemýšlet o kvalitním pojištění.

Hypotéka na koupi a rekonstrukci nemovitosti: jak funguje a na co si dát pozor

26.9.2020 Hypotéka

Nechcete dávat mnoho milionů korun za nákup novostavby? Řešením je koupit starší dům a opravit ho podle svého. I na to ale potřebujete dost peněz. S jejich získáním vám pomůže hypotéka na koupi a rekonstrukci nemovitosti. Podívejte se, jak funguje.

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena