Banky.cz Články Komerční sdělení

Komerční sdělení - strana 7

REKLAMA

Ještě tisknete postaru? Jde to chytřeji a levněji

Tisk jako služba. HP představilo novinku, díky které můžete doma tisknout až o 70 % levněji.

Co dokáže OneDrive aneb osobní úložiště k vašim službám

Chcete mít všechny soubory pěkně pohromadě a přístupné ze všech zařízení? Hledáte chytré řešení pro tisíce vašich fotek? OneDrive je vskutku užitečný nástroj, seznamte se s jeho výhodami.  

Bezkontaktní koupě vozu? Žádný problém!

Plánujete koupi vozu a nouzový stav a další opatření vlády vám tento nákup odložili? Možná máte najednou také větší motivaci si vůz opatřit, přece jen cestování veřejnou dopravou není vždy dostupné a vy máte nyní větší potřebu vyjet do přírody. Nebo se nechcete nechávat omezovat při výběru auta vzdáleností prodejce? Řešení v této situaci nyní nabízí oblíbený prodejce nových i ojetých vozů, Autosalon TUkas. 

Haló, volá Skype s novými vychytávkami

Videohovor s rodinou nebo s přáteli jedním kliknutím? Okamžité volání bez nutnosti stahování a zdlouhavé registrace? Ano, prosím! Pojďte si s námi „zaskajpovat“ a podívat se, co všechno může tato skvělá aplikace nabídnout.

Co je to otevřené bankovnictví?

Otevřené bankovnictví je možnost využívání klientských i jiných dat nejen bankami, ale i dalšími společnostmi.

Posíláte produkty poštou? Dobré balení vám může zvýšit prodej

V posledních letech, a především měsících rapidně roste celý e-commerce sektor. Kdo neprodává přes e-shop, ten už většinou jen počítá ztráty. Současná situace donutila spoustu firem a živnostníků, kteří svůj byznys dosud stavěli na kamenných prodejnách a kontaktu se zákazníkem, přesunout své podnikání do online prostředí a začít prodávat přes e-shop. Posílání produktů bez přímého kontaktu se zákazníkem ale má svá úskalí. My vám proto poradíme, jak tato úskalí přetvořit ve svou výhodu.

Komerční banka má rychlé SEPA i další zahraniční platby

Pošlete-li platbu v rámci České republiky, dojde během dne. Stejně rychle Komerční banka připíše i SEPA i další zahraniční platby. 

Cestovní pojištění k platební kartě: Kdy se vyplatí a co pokrývá

Když vyrážíte někam do zahraničí, rozhodně musíte myslet na kvalitní cestovní pojištění. To by mělo být maximálně komplexní a pokrýt spousty rizik. I v době koronavirové máme neustále možnosti cestování a spousta lidí musí vyrazit i několikrát za rok. Chtějí si samozřejmě situaci ulehčit, a tak mohou využít pojištění k platební kartě. Tu máte prakticky vždy při sobě a v případě krátkodobých cest nebo eurovíkendů není zapotřebí s dalším dodatečným připojištěním počítat. Jaké banky je nabízí a co pokrývá?

Nebankovní půjčky s licencí ČNB

Lidé by se obecně měli zadlužovat co nejméně. To znamená v případech, kdy je to nezbytně nutné. Někdy ale není snadné určit, zda půjčka dává či nedává smysl. Pokud přemýšlíte nad tím, jestli si půjčit, popřemýšlejte také nad tím, o jakou půjčku se jedná. Vždycky je totiž lepší našetřit si peníze a z těch si koupit vysněnou dovolenou, nový mobilní telefon, moderní nábytek nebo chytrou televizi. Půjčka vás totiž vždy něco stojí – a v závislosti na tom, kolik si půjčujete, může jít i o desetitisíce korun. 

Oblékněte své zaměstnance do profesionálního pracovního oblečení

Nezáleží na tom, jestli vaši zaměstnanci pracují v kanceláři, v obchodě nebo jezdí za zákazníky domů. Při kontaktu s lidmi neustále reprezentují firmu: její značku, logo, hodnoty a um. Měli by proto ovládat nejen základy obchodní komunikace, etikety a slušného chování, ale také reprezentativně vypadat. Tomu velmi napomáhá vkusné firemní oblečení. 

REKLAMA

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena